Ceramic coating

Wiki Article

Jouw trotse bezit staat daar maar dof te zijn op de oprit? Wij poetsen je bmw van onder tot boven tot elk deel weer glimt. Iets dat je Bmw kleurloos eruit doet zien komt door sneeuw, de invloeden van buiten geven de gelakte laag een doffe gloed. Wij maken er zoveel werk van dat de sierlijke glans die je bolide ooit eens bezat weer terug komt. De bovenste laag wordt weer in ere hersteld voor het fraaiste resultaat. Onze medewerkers zijn altijd tevreden op het eindresultaat, en dat mag ook wel, want ze maken gebruik van de betere producten en stoppen hun ziel en zaligheid. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na het poetsen? Deze kan je vinden op onze webpagina.
In volle pas komen de buren op je af om te vragen of je een andere heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest vreemde ogenblikken is het gebeurd, steentjes die omhoog springen of even niet uitkijken met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Allemaal van die kleine beschadigingen in je lak die je hoopt te ontlopen. Al die beschadigingen maken de kleur ook mat, het ziet er niet uit. Om weer in een prachtige Lada te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs als de beschadigingen dieper zijn, maar daar hebben we een andere methode voor. Een perfecte autolak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. En vanzelf sprekend die kleur, honderd procent opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glanzende kleuren van een heilige koe? Dat je een nieuwsblad aan het bestuderen bent en zoiets hebt van ik zou willen dat die bij mijn voordeur stond? Dit wordt verkregen met nano-coating en deze dienst zit ook in ons assortiment, dus jouw vierwieler kan net zo voortreffelijk worden. Glas-coating is een niet opvallende laag over de bestaande lak heen, dit geeft op z'n minst twee jaar extra bescherming aan je voertuig. Belangrijk is dat de bolide eerst tot in de puntjes gepolijst moet zijn wilt de glascoating werken. Het eindresultaat is dat regen en al het andere vuil van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een blinkende auto rondrijdt.

Wil je de binnenkant van je heilige koe laten verfraaien zodat deze aanlokkelijk is om in te zitten? Lederen autostoelen krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat je ziet is zo fatsoenlijk of als het net uit de fabriek komt. Maak je veel kilometers dan is deze minder netjes als dat je zal willen. Als je je zoon een lift moet geven dan is het een schande als die een smerige autorit krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. Een herinnering is vast en zeker de geur toen je je Audi net bij de dealer had opgehaald? Alle andere geuren die in het auto interieur zitten verstopt pakken we aan zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Je kan bij ons ook een pakket afnemen, dan maken we je bolide overal schoon. Neem eens bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Tevens bestaat er een optie om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Voor ons is er geen verschil, we helpen alle mensen aan een stralend schoon voertuig. We weten het te waarderen als je ons wilt adviseren bij bijvoorbeeld je tante. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Kom maar langs, we stellen je niet te leur.

Is het beschamend als je gaat parkeren? Laat je Kia door ons tot in detail. Storm doet je mazda geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons een opknapbeurt te geven. Wij zorgen er voor dat de fantastische glans die je vierwieler ooit eens bezat weer terug komt. De gelakte laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het fraaiste uitslag. Ons personeel is altijd trots als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de betere producten en geven hun ziel en zaligheid. Wil je een paar afbeeldingen bekijken van auto's voor en na het poetsen? Deze vindt je op onze website. Binnenkort staat er dan weer een fraai blinkende bolide voor je Lees meer woning waar je trots om zult zijn.

Zodra je in de auto stapt kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je sleutels en er zit een kras in je lak. Zonde, er valt spijtig genoeg niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Het is alleen maar zonde en je bent juist zo voorzichtig. Om nogmaals in een glanzende auto te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs als de beschadigingen dieper zijn, maar daar hebben we een andere methode voor. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die gekomen zijn van je sleutelbos, een paar struiken of steentjes weer honderd procent verdwenen. En uiteraard die kleur, compleet opgebloeid.

Heb je wel je ogen laten vallen op die glanzende kleuren van een nieuwe Lada? Je kan je gezicht er in terug zien zo hard glimt de lak. Dit wordt verkregen met glascoating en dit is wat wij ook aanbieden, dus jouw auto kan er net zo gelikt uit gaan zien. Glas-coating is een transparante laag die over de lak is aangebracht, door dit blijft je vierwieler voor een lange tijd extra beschermd. Iets dat wel een must is, is dat de bolide eerst tot in de details gewassen moet zijn om het middel haar werk te kunnen laten doen. Na deze glascoating heeft regenwater en vuil geen vat meer op je lak, je heilige koe blijft helemaal droog.

Je vierwieler interieur laten schoonwassen zodat deze aangenaam is om in te zitten? Wij maken werk van het gehele auto interieur, de stoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Maak je meer kilometers dan is deze een stuk smeriger als dat de bedoeling is. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu in een vieze omgeving zitten. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. Bijna iedereen vindt een nieuw aangeschafte Mazda lekker geuren, alleen duurt die geur niet voor altijd. Alle onprettige geurtjes die in het interieur zitten verstopt pakken we aan zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je bestelbus volstrekt van buiten en binnenkant schoon te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Neem als voorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Bovendien kan je zelf kiezen om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze diensten aan voor alle mensen met een auto of bus. We stellen het reuze op prijs als je ons wilt aanprijzen bij bijvoorbeeld je dochter. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We verwelkomen je graag.

Report this wiki page